مقدمه ای درباره تغییر دکوراسیون مغازه ها

ویترین فروشگاه لباس
361

مقدمه ای درباره تغییر دکوراسیون مغازه ها

یکی از زمینه های مهم دکوراسیون داخلی ساختمان, دکوراسیون مغازه ها و محل کسب است. این یادداشت ” دکوراسیون بهفرم ” تنها متوجه دکوراسیون مغازه هائی می باشد که از نظر ارزش ملک و مساحت جزء گرانقیمت ها محسوب نمی شوند. این مغازه ها از نظر پراکندگی و تعداد, پَرشمارترین ها می باشند.

این مطلب ” دکوراسیون بهفرم ” ضمنا در شرایطی منتشر میشود که اغلب مغازه ها با مشکلات متعددی دست به گریبانند و تراز مالی پایان هر ماه و سالشان بسختی سر به سر میشود. گشتی کوتاه در شهر نشان میدهد که چقدر از مغازه هائی که تا چندی قبل نیز فعال بودند, تاب شرایط را نیاورده و مجبور به تعطیل کسب و کار خود شده اند.

هر کسب و کار تا کی میتواند به کارش ادامه دهد ؟

مسائل دکوراسیون را میتوان به دو بخش تقسیم کرد که شامل مسائل کلان, زیبائی شناسی و نکات فنی میشود. از نگاه ما در ” دکوراسیون بهفرم ” تصمیم در مورد سقف هزینه و فضای مختص دکوراسیون, جزء مسائل کلان در این زمینه است.

شاید بسیاری بر این نظر باشند در شرایطی که هم شمار و انگیزه خرید بسیار کمتر شده, آیا سخن از تغییر دکوراسیون مغازه ها چیزی فانتزی نیست ! ؟ ما در ” دکوراسیون بهفرم ” پیشتر درباره کار و رقابت در شرایط بحرانی مطالبی تقدیم داشته ایم که علاقمندان میتوانند آنها را یافته و باز خوانند.

در این شرایط بسیار دشوار, محدودیت های فرهنگی هم مزید مشکلات کسب و کارها شده است !

در همین ارتباط بنظر میرسد صاحبان کسب و کار قبل از هر اقدام عملی در این زمینه , بهتر است مراقب تناسب در میزان هزینه و اختصاص فضا بدین منظور باشند.

یکی از مشکلات جدی کسب و کارها ( از جمله در زمینه های گوناگون دکوراسیون داخلی ساختمان ) در شرایط بحران, محدودیت های مالی و بویژه نقدینگی است. با این وجود, تا وقتی شرایط چنین است دقت در صرف هزینه های نقدی نباید منجر به توقف در کارهائی گردد که میتواند در رقابت با دیگران موثر باشد. تغییرات جزئی و کلی در دکوراسیون مغازه از جمله این موارد است.

از سوی دیگر در شرایطی که هر سانت از مغازه کلی قیمت دارد, چگونه و چقدر فضا را میتوان صرف امور دکوراسیون نمود ! ؟

نکته مهم دیگر دقت در انتخاب پیمانکارانی در حوزه دکوراسیون داخلی است که علاوه بر سود خود, جدا مراقبت باشند تا صرف اینهمه هزینه, وقت و . . . فضا, حتی الامکان به درآمد و سود بیشتر مغازه مربوطه بیانجامد. صرف هزینه های مشابه, همواره نتایج یکسان به بار نمی آورند !

گام بعد دقت در جزئیات طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه است که میتواند شامل نوع مصالح مصرفی, طراحی, جا نمائی و . . . رنگبندی دکوراسیون باشد.

این جزئیات ممکن است در تناسب یا تضاد با مجموعه کار هر مغازه, به نتایج متفاوت بیانجامد. اما به هر جهت آنچه نهایتا حکم میکند, نتیجه عملی تغییر دکوراسیون بر میزان فروش مغازه است !

طراحی یک ویترین وقتی درست است که نهایتا منجر به فروش بیشتر مغازه گردد !

با آرزوی سلامت, دوام و برکت برای همه کسب و کارها, ما در ” دکوراسیون بهفرم ” گفتگو در این باره را بیشتر نیز پی خواهیم گرفت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.